Kättemaksukontor

Juba kakskümmend kolm hooaega fänne hullutanud "Kättemaksukontori" vaieldamatult šokeerivaimaks hetkeks võib pidada tegelaskuju Marioni Pärna surma.

Tegelaskuju surma peegeldavale episoodile järgnenud fännide vaibumatu kisa pani sarja stsenaristi Mihkel Ulmani kahtlema ja ajakirjale Naised antud intervjuus ütles ta, et kui ta oleks osanud aimata noorte pahameelt, oleks ta sarja teistmoodi kirjutanud.

Ekraanitõmmis/TV3

Ka Kroonika artiklite kommentaarium läks selle sündmuse järel pööraseks, ent leidus ka neid, kes seda ei sukunud ja nagu nädal hiljem selgus, oli neil õigus. Näiteks kirjutas üks ärritunute rahustaja: "Ärge nüüd end lõikuma hakake, palun. Mõelge loogiliselt. See oli lavastus ja Marion "ärkab ellu" varsti. Ilmselt mitte järgmises osas, aga peale seda millalgi kindlasti. Kammoon, mõelge loogiliselt. Aleksandr armastas teda ju, ta ei suudaks teda päriselt tappa. Pealegi, enne filmima hakkamist ilmselt leppisid nad kokku, et Marion peab kaasa mängima. See surnud mees Häidi toas oli nagunii see, kes päriselt Marioni tapma saadeti, aga Aleksandr kõrvaldas ta ju. Siis on kuidagi kokku lepitud, et nad peavad kõik kaasa mängima, et ta Marion on surnud, või siis Marion teesklebki algul surnut ja nad arvavadki päriselt, et teda enam pole, selleks, et kõik veelgi reaalsem oleks. Ja see kõik selleks, et ilmselt keegi võib neid jälgida, et kindel olla, et Marion on kutu. Marion peab niikaua surnut mängima, kuni nad leiavad selle, kes Marioni surma soovis, siis tuleb Marion ka tagasi. Oleks ju loogiline?!"

Teisegi mõistus tõrkus midagi nii traagilist uskumast: "Äkki mängitakse, et ta maetakse ära. Äkki polnud see Aleksander üksi selle asja taga. Otsitakse mõrvar ülesse ja Marion on tagasi :D Nad on varemgi haudu üles kaevanud."

Õnne 13

Palavalt armastatud telesarja "Õnne 13" traagiline õnnetus viis Anne Veesaare kehastatud Mare Petersoni vanglasse.

Aastaid seriaalis kaasa teinud Veesaare tegelaskuju vanglasse sattumine ajas fännid pöördesse. Juba enne episoodi avalikustumist spekuleeriti näitleja rollist välja kirjutamise üle.

"Mare läheb vanglasse tõesti, aga sinna läheme me talle järele ja kõik televaatajad saavad Mare kannatusi kongis nautida. Operatsioonist taastumine läheb loodetavasti Annel ilusasti ja vanglast tuleb ta tagasi veel energilisemana," selgitas stsenarist Andra Teede.

Ekraanitõmmis/ETV

Vanglakaristus ei ole ainus nuhtlus, mis Veesaare kehastatud Mare seriaalis tabanud on.

Nimelt ehmatas "Õnne 13" fänne ka intsident, milles Mare jäi Allani poolt juhitud auto alla.

Allan (Raivo E. Tamm) oli hädas jukerdava käigukastiga, kui Mare (Anne Veesaar) otsustas autost välja kõrvitsa järele minna. Esimese käigu asemel läks sisse tagurpidikäik ning parajasti auto taga olnud Mare jäi masina ja garaažiukse vahele.

Pank

Eesti seni kalleim sari "Pank", mis räägib Eesti esimesest pangast ja 90ndate aastate kapitalismi esimesest faasist, lõi vaatajad pahviks, kui seriaali osatäitja Evelin Võigemast peegli ees vaid kätega rindu kattes seisis.

Seriaali reklaamiv treiler, kus topless kaader sees oli, pahandas Võigemasti: "Alasti naise kehaga ei ole okei müüa seriaali,“ kirjutas Evelin oma Facebooki kontol.

Foto: Martin Dremljuga

Lisaks topless stseenile üllatas ETV seriaal "Pank" vaatajaid ka lesbisuudlusega.

Stseenis on näha alasti Tiina Tauraitet, kes kehastab Marjut, ja Mari Abelit, kes kehastab Annelit. Armunud naised naudivad rannamõnusid ja suudlevad teineteist. Hiljem näidatakse, kuidas naised pikutavad kõrvuti rannaliival ja naudivad teineteise lähedust.

Ekraanitõmmis/ETV

Kallis lugeja, anna kommentaarides teada, millised hetked on veel olnud Eesti sarjades šokeerivad?