Hiljutises intervjuus selgitas Mel B, et mäletab täpselt singli "Wannabe" muusikavideo filmimisel. Stilist soovis ta juukseid sirgendada, millega lauljanna mingi hinnaga nõus ei olnud, vahendab Metro.

"Mu juuksed olid mu identiteet. Jah, see oli kõigist teistest erinev, aga selles peituski Spice Girlsi võlu, hindasime teineteise erinevuseid," meenutas Mel B. "Peale video ilmumist sain emadelt kirju, kes olid tänulikud, et tütrele eeskujuks olen."

Samuti meenus Mel B'le vahejuhtum disaineriga, kelle riiete seast omale kostüüme taheti valida. Lauljanna selgitas, et tulemas oli just suur esinemine prints Charles ja Nelson Mandelale, mistõttu olid kostüümid väga oluline osa. Tema üllatuseks üritati teda keset proovi poest välja ajada. Teised staarid küll astusid kaitseks välja, kuid Mel B'd selline käitumine ei üllatanud. "Sellest on päris kohutav mõelda, aga see oli tavaline, sest kui oled pruun, siis alati mingi osa on valmis segadusteks."

Mel B sõnul nägi ta toona palju vaeva, et ka teistele staaridele oma läbielamisi selgemaks teha. Samuti pidas ta ennast piisavalt julgeks, et ka ülemustele probleeme meelde tuletada.