Koos selle aasta suurima suvemuusikali „Vana klaver” kaua oodatud lisaetendustega tulid müügile ka piletid eriti eksklusiivsetele kohtadele, mida on igal etendusel vaid 80. Kahes esimeses reas asuvatel pehmetel ja mugavatel VIP-kohtadel saab kindlasti kõige vahetuma elamuse, kuid ka tavapileti ostjal pole põhjust nähtavuse pärast muretsemiseks. Kiidjärvele „Vana klaveri” lava ette kerkib kõrge tribüün ja etendus jõuab suurepäraselt ka tagaritta.

Neid aga, kes otsustavad eksklusiivse pakkumise kasuks, kostitab VIP-telgis Event Catering, kes on nende kaunite suveõhtute tarbeks koostanud hõrgu menüü, mis kõnetab kindlasti ka gluteeni- ja laktoosivabu valikud eelistavaid inimesi ning taimetoidusõpru.

Event Catering keskendub uuele Põhjamaa köögile, see on lihtne, maitsev ja pakub kindlasti üllatusi. Kusjuures "Vana Klaveri" jaoks on koostatud erimenüü, mis on saanud inspiratsiooni tollasest ajastust.

Süüa ja juua pakutakse nii enne etenduse algust kui ka vaheajal. Valikus on näiteks grillitud vasikavälisfilee ja võis praetud kohafilee, kusjuures liha ja kala grillitakse kohapeal.

Soojadest lisanditest tasub mainimist täidetud suvikõrvits köögiviljade ja fetaga, salativalikus on näiteks rukola ja punase kapsa salat veiniäädika kastmega.

Loomulikult pakutakse ka erinevaid magustoite, näiteks Pavlova passionikreemi ja värskete marjadega. Joogivalikust leiab VIP-külaline loomulikult kohvi ja tee, aga ka prosecco ja veini.

Mis õhtul veel VIP-lauale pannakse, saad teada, kui laed menüü alla SIIT.

Osta pilet Piletilevist

Eesti Päevaleht on muusikali toetaja ja loosib tellijatele välja 10 VIP paketti. Vaata lisainfot siit!

Tasub kiirustada! 31.07 toimuva esietenduse VIP-piletid on juba välja müüdud!

Jaga
Kommentaarid