Kivisaar jagas sotsiaalmeedias videot, kus rääkis selgelt ja otse, mida kujunenud olukorrast arvab ja kuidas kavatseb skandaali lahendada.

"Nagu näete, olen minagi oma kambaka kätte saanud. Eelmisel nädalal kuulutati mind Eesti parimaks raadiohääleks, sain väga suure tunnustuse osaliseks. Järgmisel hetkel sõidad vilkuva rohelisega üle ristmiku ja ba-bah, rassist, päevapealt," kirjeldas Kivisaar toimunut.

"Ma olen esimene inimene Eestis, keda on valeuudise põhjal üritatud siit stuudiost lahti kangutada ehk siis vallandada. See on absoluutselt absurdne olukord," rõhutab ta.

Ometi ei löö armastatud raadiohääl käega ning on otsustanud astuda juba järgmised sammud, et oma maine päästa. "Need inimesed, kes mind nüüd jahivad, tulid seljataga üle ristmiku juba punase tulega ehk siis nad on rikkunud seadust. "Õnneks meie Sky Plussi hommikuprogrammi kuulajad ja ka need teised intelligentsed inimesed, kes seda kõike pärast kisa kerkimist järele kuulasid, saavad aru, et see kõik rajaneb totaalsele valele. See ei võta ära minule tekitatud valu ja kahju, aga tahaksin tänada kõiki neid inimesi, kes on mulle toetust avaldanud ja kes on raskel hetkel toeks olnud," tänab Kivisaar. "See labastele valedel ülesehitatud minuvastane kampaania, massiivne organiseeritud laimukampaania on ületanud absoluutselt igasugused piirid. Sellepärast olengi otsustanud kõik laimajad vastutusele võtta. Sellel teekonnal on minu kaaslaseks vandeadvokaat Robert Sarv."

Kivisaar tunnistab videos, et mõistab nüüd inimesi, kes on sattunud samasuguse surve alla. "See tundub, et käib väga lihtsalt."