Joel Ostrat, tema abikaasa Theresa ja nende laps Johan või, nagu Joel neid kutsub, "tema kari", naudivad ühiselt suveaega ja näevad välja kui tõelised modellid.

Joel Ostratil on 11 erinevat osaühingut, kohvikuid, restorane ja tootmisi kokku 17, kus töötab koos erinevate juhtide, alamjuhtide ja palgatöötajatega kokku 450 inimest.

Epideemia on mõjutanud Ostratite elu pigem positiivselt. Ta on rohkem kodus kui kunagi varem ning tal on nüüd rohkem aega oma poja jaoks. Karantiini perioodil elatakse Võrumaa metsas asuvas suvilas, mis selle aasta alguses valmis sai. Sel ajal vaadatakse ka tulevikku, Joel püüab koos kaasaga leida 2,5 aastasele pojale sügiseks kohta lasteaias.

Kroonikale 2018. aastal antud intervjuus olid Joel ja Theresa just vanemateks saanud. Joel ja tema abikaasa Therese elavad oma poja Johaniga Tartus Tähtvere linnaosas. Eelmisel aastal (2017) valminud majas on vaid neli korterit, millest igaüks on sama suur kui väiksem maja. Kuldsete trepiastmetega, stiilse koridoriga, mille seintel on graafilised lehed, puidust detailidega kaasaegne ehitis sobib Joeli trenditeadliku ettevõtlikkusega. Elamul on suur roheline õu ja ruumikas terrass. Naabermajad asuvad mõõdukas kauguses. Raekoja platsile ja Toomemäele jõuab siit jalutades üsna kiiresti.

Kui sa oled kostitanud end Werneri kohvikus, ostnud koju Gustavi mahlase koogi, kohvitanud Tallinnas Viru Keskuse raamatupoe alumisel korrusel, sattunud Tartu Raekoja platsil asuvasse Truffe’sse, unustanud end öisesse Emajõe pop-up-baari Kuuba mojitot nautima või haaranud poest õhtul kiiruga Ostrati-nimelise quiche’i, siis oled sa saanud osa aastatega üles ehitatud Joeli impeeriumist. Nende ja teiste äridega on kokk-ärimees sõitnud raginaga sisse rahva teadvusse ja võitnud populaarsuse. Ta on noor mees, kes vastab tulnud e-kirjale minuti jooksul ja reageerib sõnumile sekundiga.

„Väärtustan aega ja head toitu ja mulle meeldib, kui asjal on linnuke taga. Ruttu ja tulemusega. Mina olen oma peres see, kes gaasi annab, abikaasa Therese vaeb. Tema pidurdab mind,“ räägib Joel oma koduköögis seistes.