Kroonikale antud intervjuus rääkis Tuuli-Ann (26) oma kiirest tõustust Tartu Ülikooli cum laudegalõpetanud ajakirjandustudengist Eesti ühe juhtiva telekanali TV3 ekraanile. "Suvist Duublit" juhtides on ta kõrgendatud tähelepanu all ja teeb midagi, mida ta ei arvanud, et kunagi tegema hakkab.

Tuuli-Ann alustas tööd televisioonis vähem kui aasta tagasi, aga nüüd on ta juba suurel ekraanil. Uute kolleegide usk temasse aga ei tule tühja koha pealt. Nad näevad tema kannustatud ja agarat tegutsemist, kõrget tööeetikat ja naudingut end uutes olukordades tõestada. Kauni noore naise eesmärk aga on praeguses töös veel paremaks saada.

Sa oled lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse eriala. Miks sa otsustasid seda õppima minna?

Ma õppisin tegelikult enne ajakirjandust aasta hoopis loomaarstiks. See oli tol hetkel mingil kujul trots selle vastu, et mulle oli terve elu öeldud, et no sina tuulutad end kindlasti lavadele näitleja või ajakirjanikuna. Vot ei tuuluta! Ma lähen õpin hoopis loomaarstiks. Kui ma olin aasta veterinaarias olnud, siis sain aru, et keda ma petan - ma hullun igatsusest suhtlemise ja loome järele. Seejärel teadsin, et jätan kõik nunnud kutsikad oma kursaõdede tohterdada ja lähen Tartu Ülikooli ajakirjandusse, kus saan olla päriselt mina ise. Muide nad lõpetasid oma kuue-aastase õppe just paar päeva tagasi nii et kui ma nii kirglik unistuste jahtija poleks, siis oleksin tänase seisuga hoopis väikeloomaarst.