Varieteest rock-ansamblisse

Rahva üksmeelse poolehoiu võitnud Iff alustas lauljakarjääri baar-varietees Tallinn. Lisaks mitmetele teistele koosseisudele on Linna olnud solist ansamblites Apelsin ja Rock Hotel.

1996. aastal esindas Linna Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel, kus koos Maarja-Liis Ilusaga laulu "Kaelakee hääl" viiendale kohale laulis.

2000. aastal Valgetähe IV klassi teenetemärgi pälvinud Linna elu üks kõrghetki oli 1988. aasta laulev revolutsioon, mil ta esitas tohutute rahvamasside ees Alo Mattiiseni „Viit isamaalist laulu“.


Mees nagu muiste

Ivo Linnat võib lisaks armastatud lauljale pidada ka täielikuks härrasmeheks. 2016. aastal antud intervjuus ütles maestro, et on väga tihe lillede kinkija, sest talle meeldivad lilled ja ta ostab neid koju üle kahe nädala vähemalt. "Kuidagi tore on. Lihtsalt ütlen naisele, et tõin sulle lilled," räägib Linna.

Mis Ivo Linna positiivsuse saladus?

Aastalõpu intervjuus räägib Linna, et lisaks heale unele on tema elus meeletult olulisel kohal must kohv. Positiivsuse on Linna pärinud kodust ja eriti enda emalt, kes ka karmidel ja vaestel aegadel mitte kunagi ei halisenud, rääkis mees.

Palju õnne, Ivo!