Diplomid jagatakse täna 182 lõpetajale välja teistmoodi - suurt ühisaktust ei toimu, vaid lõpetajad grupeeruvad erinevatel kokkulepitud aegadel erinevatesse kohtadesse, kuhu neile diplom kätte viiakse, teiste seas saab selle ka Padar.

Foto: Kaader videost

39-aastase Padari koolitee katkes 17-aastaselt, kui ta kukkus Haljala Keskkoolist välja.

Kuid muusik võttis end 15 aastat hiljem kätte ning 2016. aastal lõpetas ta Tallinna Täiskasvanute Gümnaasiumi. Paar kuud hiljem sai Padarist esimest korda tudeng, kui ta asus õppima majandust. "Läksin taas kooli, et mitte raisku lasta head värsket pead," lausus mees tollal Õhtulehele.

Aasta hiljem tõdes ta Menu vahendusel, et esimene aasta ülikoolis ei möödunud nii nagu ta oleks tahtnud. "Innovatiivselt oleks ta siis möödunud, kui mul oleks praeguseks hetkeks ka mingi start-up valmis. Siis oleks kooliskäimise eesmärk ennast täitnud, seda ma sinna õppima läksin. Alati ei pea kõik esimesel kursusel juhtuma," rahustas Padar ennast.

Padar on olnud haridusteed jätkates olnud ka kõneisikuks, kutsudes üles vanusest hoolimata haridusteed jätkama. Milline suurepärane eeskuju, tõestamaks, et õppida pole kunagi liiga hilja!

Koolitee kõrval sai Padarist möödunud aasta suve lõpus ka esimest korda isa. Muusiku ja tema kihlatu Lauren Villmanni perre sündis tütar Linda.