“Teie ees on tänasest ametlikult kõrgharitud mees! Cum laudest jäi napilt puudu aga see-eest jõudsin ülikooli ajal veelgi suuremate saavutusega hakkama saada. Minu suurim support team,” kirjutas Padar fotole pealkirjaks. Pildil poseerivad temaga koos ka kihlatu Lauren Villmann ja möödunud aasta suvel sündinud tütar Linda.

2016. aasta sügisel majandust õppima suundunud muusikul jätkus tänusõnu ka kõikidele inimestele, kes sellel teel talle toeks olid ning kogu EBSi perekonnale.

39-aastase Padari koolitee katkes 17-aastaselt, kui ta kukkus Haljala Keskkoolist välja.

Kuid muusik võttis end 15 aastat hiljem kätte ning 2016. aastal lõpetas ta Tallinna Täiskasvanute Gümnaasiumi. Paar kuud hiljem sai Padarist esimest korda tudeng, kui ta asus õppima majandust. “Läksin taas kooli, et mitte raisku lasta head värsket pead,” lausus mees tollal Õhtulehele.

Aasta hiljem tõdes ta Menu vahendusel, et esimene aasta ülikoolis ei möödunud nii nagu ta oleks tahtnud. “Innovatiivselt oleks ta siis möödunud, kui mul oleks praeguseks hetkeks ka mingi start-up valmis. Siis oleks kooliskäimise eesmärk ennast täitnud, seda ma sinna õppima läksin. Alati ei pea kõik esimesel kursusel juhtuma,” rahustas Padar ennast.