Nimelt jäi 46-aastane Green kaamerasilma ette kunagi lapspruudina tuntust kogunud Courtney Stoddeniga. Paarikest märgati laupäeval Californias asuvas söögikohast Mejico Grill & Tequila Lounge toitu kaasa võtmas, vahendab ajakiri People.

"Nad ostsid koos toitu kaasa," kinnitas pealtnägija ajakirjale ja lisas, et Green oli eelnevalt toidu eest juba maksnud. Lisaks imestas ta, et paarike ei käitunud selliselt, nagu nad oleksid koos olnud.

25-aastasel Stoddenil oli seljas leopardi mustriga kleit ning Green kandis T-särki ja vabaaja pükse.

Ligi kuu aega tagasi raputas meelelahutusmaailma teade, et USA näitlejanna Megan Fox lahutab järjekordselt abikaasa Brian Austin Greenist. Vahetult enne teadet nähti Foxi koos räppar Machine Gun Kellyga.

Megan Fox ja Brian Austin Green kohtusid 2004. aastal sarja "Hope and Faith" võtteplatsil. Megan oli siis 18 ja Brian 30. Megan on varasemalt öelnud, et Brian oli suhtesse astumise osas nende suure vanusevahe tõttu kahtlev.

Megan ja Brian kihlusid 2006. aastal, kuid novembris 2009 lõpetasid selle.

Green ja Fox Kuldgloobuste galal.

Aga nad ei olnud valmis üksteisest loobuma ning nad abiellusid 24. juunil 2010. Pidu toimus Four Seasons kuurordis sõprade ja pere ringis.

"Transformerite" näitlejanna Megan andis lahutuse sisse 21. augustil 2015, mõned päevad pärast seda, kui paar andis teada, et nad on lahus.

2016. aasta alguses olid nad taas koos, sest Megan oli kolmandat korda rase.

2019. aasta augustis andis Megan kohtule avalduse nende lahutus tühistada. Aga 2020. aasta mais andis paar taas siis teada, et nad on lahku läinud.

Courtney Stodden sai kuulsaks aga seetõttu, et abiellus 2010. aastal vaid 16-aastasena endast 34 aastat vanema Doug Hutchisoniga. Paarike lahutas kolm aastat hiljem ja pärast seda on vahepeal ka reality-staariks tõusnud Stodden paljastanud mitmeid üksiasju sellest mõnevõrra ebatavalisest abielust.

Courtney Stodden