Arnold Schwarzenegger on teatavasti üks enim saavutanud sportlasi kulturismi alal ning nüüd, pärast koroonapuhangu vaibumist oli mees loomulikult oma lemmikjõusaali - Los Angeleses Venice Beachil asuva Gold jõusaali - ukse taga, vahendab TMZ. Väljaande allikate kohaselt keeldus aga mees saali sisenemast.

Schwarzenegger oli nimelt jõudnud teenindusletini, kui talle teatati, et saali sisenevad inimesed peavad kandma kaitsemaske, ent saalis trenni tegevad inimesed ei pea.

Nimelt on Californias kehtestatud hetkel seaduse kohaselt kord, kus trenni tehes maski kandma ei pea. Seda peab tegema saali sisenedes ja teatud ühiskasutatavatel aladel, aga mitte näiteks kangi tõstes.

Seda kuuldes otsustas 72-aastane Arnie oma lemmikjõusaali mitte siseneda ja oodata, kuni inimesed peavad ka trenni tehes maske kandma hakkama või kui on olemas koroonavaktsiin.

Schwarzenegger on kogu koroona puhkemise ja sellele järgnenud perioodil manitsenud inimesi rangelt hoidma kinni igasugustest meetmetest, sealhulgas püsima kodus, kandma maske ning hoidma sotsiaalset distantsi.

Mis puutub aga Arnie treeningutesse, siis pole ilmselt väga hullu, sest Schwarzeneggeril on oma California kodus teadaolevalt hiiglaslik privaatne jõusaal.

Schwarzenegger mullu novembris oma lemmikjõusaalis: