Uhke ema kirjutas Instagrami: "Palju õnne kõige heasüdamlikumale vennale ja armsamale pojale. Me armastame sind!"

Madeleine postitas kuu alguses ka koos lastega ühispildi, kus soovis kõikidele head rahvuspäeva.


38-aastane Madeleine on Rootsi printsess, Hälsinglandi ja Gästriklandi hertsoginna. Ta on Rootsi kuninga Karl XVI Gustavi ja kuninganna Silvia noorim laps ning teine tütar.

Ta on 2018. aasta seisuga Rootsi troonipärilusjärjestuses seitsmendal kohal, samuti hoiab kauget kohta Briti troonipärilusjärjestuses.

2011. aasta jaanuaris nähti Madeleine'i esimest korda koos finantsvaldkonnas tegutseva Christopher O'Neilliga. 2012. aastal kinnitati õukonnast, et paar jagab New Yorgis ühist elupinda. 8. juunil 2013 peeti Stockholmis nende pulmad.

2018. aasta seisuga on Madeleine'il ja O'Neillil kolm last. Tütar Leonore Lilian Maria sündis 20. veebruaril 2014 New Yorgi presbüteri haiglas eraldi asuvas majatiivas Greenberg South 14.

Poeg Nicolas Paul Gustaf sündis 15. juunil 2015 Stockholmis Danderydi haiglas.

Tütar Adrienne Josephine Alice sündis 9. märtsil 2018. Ka tema tuli ilmale Danderydi haiglas.

Reeglid näevad ette, et oma kuninglike tiitlite ja koha säilitamiseks Rootsi troonipärilusjärjestuses peavad Madeleine'i lapsed kasvama Rootsi keskkonnas. Kuueaastaseks saades peavad nad minema Rootsi kooli. Kui nad lähevad muus riigis asuvasse kooli, kaotavad nad koha troonipärilusjärjestuses.