Danny Mastersoni süüdistatakse ajavahemikul 2001-2003 kolme kahekümnendates eluaastates naise vägistamises, kirjutab BBC.

44-aastane Masterson eitab kõiki süüdistusi ja usub, et kuulumine saientoloogia kirikusse on põhjus, miks teda praegu süüdistatakse. Süüdimõistmise korral võib teda oodata kuni 45 aastane vanglakaristus.

Prokurör ei esitanud süüdistust veel kahes juhtumis, kuna asitõendeid polnud piisavalt ning kuritöö oli aegunud.

Mastersoni esindaja Tom Meserea ütleb, et tema klient on süütu: "Muidugi on härra Masterson ja tema abikaasa šokeeritud, et need kahekümne aasta vanused juhtumid viisid süüdistuse esitamiseni, aga neid ja nende perekond lohutab teadmine, et tõde pääseb lõpuks valla," ütles jurist.

Pärast "Kuumade 70ndate" lõppu oli Danny Masterson hõivatud väiksemate projektidega, kuid 2016. aastast lõi ta kaasa Netflixi komöödiasarjas "The Ranch". Sarjas mängis peaosa "Kuumade 70ndate" kaaspeaosaline Ashton Kutcher.

Netflixi saate tegijad aga otsustasid 2017. aastal Mastersoni saatest välja kirjutada, kui vägistamissüüdistused päevavalgele tulid.

Masterson ütles tollal: "Mulle ei ole kunagi üheski kuritöös süüdistus esitatud, veel vähem siis süüdi mõistetud. Siin riigis kehtib süütuse presumptsioon. Aga praeguses kliimas (MeToo) oled sa süüdi kohe, kui sulle süüdistus esitatakse."

Eelmisel aastal esitasid neli naist Mastersoni ja saientoloogia kiriku vastu süüdistused, öeldes, et neid ahistati, jälitati ja hirmutati pärast seda, kui nad olid vägistamissüüdistustega politseisse läinud.

Danny Masterson abiellus näitleja ja modelli Bijou Phillipsiga 2011. aastal.

Aastatel 1998-2006 jooksunud "Kuumades 70ndates" mängis Masterson "savupead" Steven Hyde'i.