Omapärase lüürika poolest tuntud Reket tunnistas Star FM'is, et enne muusikaga tegelema hakkamist töötas mitmetel ametitel. Muusiku esimene töökoht oli spordipoes West Sport, kus ta töötas klienditeenindajana.

Reket avaldas eetris, et on suve algul olnud üsna hõivatud eksamite ja koolis käimisega. Nimelt omandab ta magistrikraadi Ettevõtluskõrgkool Mainoris, kus õpib finantslahenduste juhtimist.

Kriisi ajal muusik sarnaselt paljudele eestlastele remonti küll ei teinud, aga nipet-näpet nokitses ikka. Akutrelli abiga paigaldas Reket terrassilaudu, millel nüüd grillimist naudib.

Koroonakriisi ajal kahe lauluga välja tulnud muusik tõdeb, et oli esimesed paar nädalat oma peas kinni, mõeldes miks ja kellele seda muusikat teeb, kuid sai sellest õige pea üle.

Muusikunime järgi võiks arvata, et Reket on suur tennisehuviline, kuid tegelikult on tal hoopis teised huvid. Lisaks jalgpallile, millest ta tunde võiks rääkida, harrastab ta ka golfi. Miks meeldib muusikule just see ala, kommenteeris ta öeldes: "Pall on alati paigal, kui sa talle lähened."

Kriisi ajal Liis Lemsalu ja Avoid Dave'ga ühise loo "Magad vä" välja andnud Reket tunnistab, et eetrikõlbulikku näidet romantikast tal tuua pole. "Küünlad ei niisuta mind ühestki otsast" rääkis muusik, lisades, et lillekimp on tal kodus alati laual.

Jaanipäeva plaane kommenteeris Reket lühidalt: "Mul on käed-jalad tööd täis, aitäh pakkumast."