Paar on püstitanud elamise põneva mõttega – kuna nad on kirglikud rändajad ja neil võib tekkida kohast küllastus, on nende hooned sellised, et neid saab ümber kolida, kas või Võrumaa kuplite vahele. "Kõik peab olema liikumises," leiab Jesper, kes on võitnud tuntust ka koos Eero Spriidi ja Margus Vaheriga menuetenduses "Mida mehed tegelikult tahavad". Juba laupäeval saad lugeda sellest Kroonika.ee veergudelt lähemalt! Kroonika suvine kodu-eri on poelettidel müügil aga juba alates 19. juunist!

Telemehed Kristjan Jõekalda ja Kaupo Karelson esitlevad oma kodu auhinna-altareid, kunstnik Ave Nahkur näitab, kuidas ta taastas eluheidikute pesa boheemlaskoduks. Külastame Kalle Laaneti detailideni isiklikku ja intiimset kodu Saaremaal ja vaatame, kuidas Heidi Hanso talus jagavad maid sada viiskümmend looma ja lindu. Mart Sander räägib, mis seondub talle tema lahutamatu kaaslasega lapsepõlvest – klaveriga "Riga".

Vaata ka, millise vägeva villa ostsid John Legend ja Chrissy Teigen ning kuhu leidis Silvia Ilves oma suurperele ruumika kodu.