Kokku komplekteeritud ja kasvanud tüdrukutebändi Nexus liikmed läksid ootamatult laiali 14 aastat tagasi. 2018. aastal rääkisid ansambli liikmed "Reporterile", et lahkumineku põhjuseks olid bändisisesed lahkhelid.

"Minu meelest oleme kõik paremaks ja küpsemaks muutunud. Sahmerdamist on palju vähem ja asi on konkreetsem. Mõtleme rohkem läbi kõike ja üldse on flow väga mõnus praegu," kommenteeris Merlyn Uusküla bändiliikmete suhteid, peale erimeelsuste tõttu lahkuminemist.

Merlyn alustas 2007. aastal soolokarjääri. Uusküla soolokarjäär sai alguse lauluga "Tahan öelda sul", kuid raadiojaamade sahtlites püsis pikka aega tema edukaim lugu "Soovin sulle head."

Nüüd, 14 aastat hiljem on Merlyn imearmsa poja Ralf Huberti ema ja naudib täiel rinnal lapsega koos veedetud aega.

Janne Saar elab juba aastaid Ameerikas, kuid ka tema alustas peale Nexuse lahkuminekut soolokarjääri. Bändiliikmete kohta ütles Janne 2018. aastal "Reporterile" järgmist: "Väga midagi muutunud ei ole. Inimeste loomus on jäänud samaks."

2007. aasta augustis nägi ilmavalgust Saare debüütalbum "Millist armastust", millele järgnevatel aastatel lisandus veel singleid.

Saar kajastab enda tegemisi blogis ning Instagramis. Viimases jagas ta hiljuti võluvat troopikahõngulist pilti.

Nexuse kolmas liige Helen Randmets tegutses soolokarjääri alustamise kallal kauem. 2011. aastal avaldas ta esimese päris oma singli "Hinge sees".

Bändikaaslastega suhtleb Helen mõõdukalt, ütles ta Star FM hommikuprogrammile. "Merkaga suhtleme peamiselt siis, kui näeme, Jannega väga harva, sest tema elab kaugel."

Tänaseks kolme lapse ema tuli hiljuti välja uue eriolukorra ajal kirjutatud looga "Peegelpildis", mis räägib inimsuhetest.

Meenutame ka seika 2018. aastal toimunud kontserti, kus liikmes taas kokku said.