Esitleti juhtiva Saksa profikosmeetikatootja uut kollektsiooni Doctor Babor Cleanformance, mille nimi viitab toodete ülipuhtale koostistele, kaotamata Baborile omast tõhusat efekti nahahoolduses. Peo toimumispaik valiti seekord silmas pidades külaliste ohutust ning võimalust hoida distantsi. Vältimaks otsekontakte ning hoidmaks ohutuse kürget standardit kasutati iga külalise puhul ka personaalset spaatlit tootetestide läbiviimisel.

Kogu õhtu juhtivaks motoks oli Babor Cares ehk Babor hoolib – seda siis nii inimestest kui meid ümbritsevast keskkonnast. Babor Estonia juhi Evelin Ainomäe sõnul oli Eestis vaieldamatult eriolukorra ajal kõige suurema surve all Saaremaa ning sealsed meditsiinitöötajad. Tänamaks ja tunnustamaks parimatest parimaid, kingiti kolmekümnele Kuressaare haigla töötajale võimalus nautida Babor hoolitsusi GoSpa Georg Ots Spa hotellis. Keskkonnahoiu poolelt lubame istutada puu iga ostetud Clearformace toote kohta.

Peokülaliste seltskond oli ootuspäraselt kirev, ning kohal oli arvukalt tuntud avaliku elu nägusid ning ilugurmaane eri eluvaldkondadest.
Peo korraldaja Beautyspa Baltic Oü on Babor kosmeetikatoodete eksklusiivne maaletooja Eestis ja Lätis.