2011. aastal laste iludusvõistluse saates tuntuks saanud Alana "Honey Boo-Boo" Thompson on tänaseks 14-aastane preili, kes näeb välja selline:

Perekonda on aastate jooksul saatnud arvukalt skandaale. Näiteks tühistati 2014. aastal "Siit tuleb Honey Boo Boo" saade, kui pinnale kerkisid süüdistused, et ema boyfriend on väidetavalt seksuaalselt ahistanud üht ema June'i tütardest. Ema June eitas küll seda, ent tunnistas hiljem, et ühe tema tütre isaks on süüdimõistetud seksuaalkurjategija ka.

Viimane suurem skandaal, mis perekonda saatma jäi, oli aastal 2019, kui June'i pikaajaline elukaaslane sai narkootikumide omamise süüdistuse. Nende elust pajatavas sarja "Mama June: perekriis" ühes osas paljastus aga paar päeva tagasi, et oli aegu, mil tal ja mehel kulus metamfetamiini sõltuvuses olles 2500 dollarit päevas ainete peale ning nad olid nii põhjas, et pidid ka kodu maha müüma sõltuvuse katteks.

Ema June läbis 2017. aastal operatsiooni ja kaotas 130 kilo. Ta võitleb ikka veel sõltuvustega, ent lubab allolevas videoski vanema tütre Lauryni ja Alana nimel tegeleda võõrutusega.Ta näeb tänaseks välja selline: