Viimati linastus "Vaprate ja ilusate" värske osa märtsi lõpus ning eriolukorrast tingitud reeglite tõttu pole võttemeeskond saanud senini oma tööd tavapäraselt jätkata, vahendab The Hollywood Reporter ja Forbes.

Et reeglitepäraselt uusi osi filmida, on näitlejatele välja mõeldud erinevaid omapäraseid lahendusi suudluste võimalikult realistlikult jäädvustamiseks. Näiteks peavad näitlejad suudlema kaameraga, iga individuaalselt. Hiljem lõigatakse eraldi filmitud kaadrid kokku.

Intiimsemate stseenide tarvis võtavad produtsendid kasutusele näitlejate endi kaasad. Bill Spencer võib olla voodis küll Brooke’iga, kuid tegelikult armatseb mees stseenis oma naise Cindy Ambuehl’iga. "Kui te näete ekraanil, kuidas käsi puudutab kellegi nägu, siis dublantide asemel on seal näitlejate mehed ja naised neid puudutamas. Need omavahel liites näeb välja nagu näitlejad omavahel õrnutseks," rääkis produtsent Bradley Bell hiljutises intervjuus.

Kõige kummalisem on täispuhutavate nukkude kasutusele võtmine. Produtsendi sõnul saaks nukke hästi kasutada armatsemisstseenides, sest meigi ja parukaga näevad need välja nagu päris inimesed. "Saame kasutada ka vanakooli võtteid, et kui asjad kuumaks kisuvad, siis läheb kaamera sujuvalt kamina või küünla peale."

Fännidele jääb lootus, et vaatamata tavapärasest erinevale võtteperioodile hakatakse sel nädalal uusi osi taas filmima.

Järgmisena eetrisse minev episood on seriaali 33. hooaja 142. osa. Eestis on sari 33. hooaja 91. osa juures.