SkyPlus saates BRANDI oli Brigitte Susanne Hundil ja Andi Raigil külas ansambli Shanon solist Taavi Immato. Paljude lahkuminekute valguses uuriti Taavi käest, kuidas temal ja pruudil Pille-Riinil läheb.

"Pruudiga ei tülitse, saame väga hästi läbi, kõik on endiselt väga super ja koroona aeg tõestas, et klapp on endiselt hea," vastas Taavi elavalt.

Brigittele on aga Taavi pruut Pille-Riin juba väga pikalt silma jäänud. Aga mitte ainult tema. "Kui ma oleksin lesbi, siis ta oleks minu esimene valik. Teine on Tanel Padari naine (Lauren Villmann). Eleryn Tiit ka," sõnas Brigitte.

Ühel hetkel soovis Brigitte teada, miks Taavi talle viimane kord tere ei öelnud, kui nad kohtusid. "Kas ma olen meigita tõesti nii kole?" küsis Hunt.

Immato vastas sellepeale otsekoheselt: "Ma ei vaata teisi naisi."

Saate ajal mängis Taavi saatejuhtide Brigitte Susanne Hundi ja Andi Raigiga ka "versus" mängu. Kui Taavilt küsiti, kas ta kaotaks pigem lõhna või huumorimeele, valis Taavi esimese.

Sellele reageeris Brigitte, öeldes, et Taavi lõhnas väga sarnaselt tema peikale.

Shanon andis välja laulu "Siia ma jään". Taavi Immato rääkis, et laulu kitarrikäik pärines aastast 2016, kuid jäi siis laagerduma. Koroonaviirusest tingitud eriolukorras aga otsustas bänd loo ära lõpetada. Immato sõnas, et see on esimene laul, mis valmis 100% ilma kordagi bändiga kokku tulemata.