DeGeneres'i vara küündib ligi 490 miljonini, kirjutas Celebrity Net Worth. Selline raha võimaldab tal kulutada millele iganes ta soovib ja just seda telesaatejuht teebki. 2018. aastal avaldas Ellen oma telesaates, et kasvas üles vaeses peres, mis kujundas tema väljavaate rahasse just selliseks nagu see praegu on. Alalhoidlikkuse asemel, mida lapsepõlve tõttu eeldada võiks, on DeGeneres otsustanud oma vara kulutada.

"Olen alati ostnud, mida hing ihaldab, teen, mida ma tahan," rääkis DeGeneres. "Tean, et mul on alati piisavalt. Nii kavatsen oma elu elada."

"Elada ei tohi raha ees hirmu tundes," lisas Ellen DeGeneres, kes seda kindlasti ei tee, arvestades tema pillavaid kulutusi.

Telesaatejuht tegeleb ka kinnisvaraga, millest saadud meeletuid summasid ta näiteks kallitele käekelladele armastab kulutada. Pole pea ühtki saadet, kus Elleni käel mõni uhke kell ei ilutseks. Näiteks kuldne Roleks Daytona, mida ta sageli kannab, on väärt 750 000 USA dollarit. Ta pole enam tavaline ostleja, vaid lausa kollektsionäär, kirjutab The New York Times.