Ennast Danielle'iks nimetanud naisterahvas jagas nädalavahetusel sotsiaalmeedias, et 9. märtsil 2014. aastal oli ta koos Bieberiga Texases asuvas hotellis, vahendab Deadline.

Toona 21-aastane naine väidab, et peale kirglikke suudluseid võttis Bieber naise vägisi ette, kuigi näitsik järgnevatest sammudest keeldunud oli. "Mu keha oli justkui teadvusetu. Ma ei taha detailidesse laskuda, mis edasi juhtus," kirjutas naine sotsiaalmeedias.

Bieber otsustas ootamatutele süüdistustele ka ise otse sotisaalmeedias vastata. "Tavaliselt ma ei reageeri postitustele, sest olen alusetute süüdistustega pidanud tegelema terve oma elu. Peale naise ja meeskonnaga rääkimist otsustasin siiski sõna võtta," selgitas staar.

"Kõlakad on kõlakad, kuid seksuaalset väärkohtlemist ma nii kergelt ei võta. Tahtsin vastata kohe, kuid austusest paljude ohvrite vastu, kes selliste asjadega iga päev peavad tegelema, otsustasin enne tõendeid koguda," jääb laulja otsekoheseks.

"See lugu ei vasta tõele. Varsti näitan, et ma pole selles kohas kunagi käinudki," alustas ta kirjeldust. "Nagu postituses seisab, siis tegin tõesti üllatusesinemise Austinis, kus astusin lavale ja esitasin mõned laulud. Postitaja aga ei tea, et käisin seal oma toonase tüdruksõbra Selena Gomezega," tõi Biber välja ning lisas postitusele ka hulganisti artikleid ja pilte 2014. aastast.

"Iga seksuaalse väärkohtlemise süüdistus on tõsine, mistõttu oli mu vastus vajalik. See lugu on faktiliselt vale ja ma võtan oma meeskonna ning Twitteriga ühendust, et oma õiguste eest seista."