Elina Born ja Villemdrillem andsid hiljuti välja laulu "niiea", mis on kiiresti populaarsust kogumas. Laulust võib vabalt kujuneda ka selle suve parim duett, sest peale hea meloodia ja sõnade pole ükski teine artist veel duett loonud.

Elina ja Villemi koostöö algas paari sõnul sellest, kui Villemil oli lugu, mida ta tahtis koos naislauljaga esitada. Ta võttis Elinaga Instagramis ühendust ja rääkis talle, mis tal pakkuda on. Elina sõnas Raadio 2 intervjuu ajal, et see, et ta ühe laulu demogi kuulama hakkaks, selleks peab laul väga hea olema. Ja "niiea" seda just oligi, sest mitte ainult ei kuulanud Elina selle demo, vaid ka salvestas laulu.

Elina üks varasemaid duette oli ka Jüri Pootsmanniga. Kas ja mis emotsioonid on Jüril seoses Elina uue laulupartneriga, seda lauljanna ei tea, kuna nad ei ole pikalt omavahel suhelnud. Villem on "niiea" osas lootusrikas ja soovib saada Eesti Ekspressi muusikaedetabeli tippu.

Elina rääkis, et on teinud mitmeid laule ja loonud muusikat, kuid veel ei tea, millal ta uue albumi avaldab, sest head ideed ja tuju pole peale tulnud. Villem on sama meelt. Uue muusika saab oodata, sest seda ei ole mõtet juurde toota. Reket, 5Miinust, nüüd ka Elina ja Villem jpt on viimase kahe nädala jooksul andnud välja palju uut muusikat.

"Kui ma oleksin tarbija, siis ma ei suudaks seda vastu võtta, aga samas ma oleksin kohutavalt tänulik, et on niivõrd palju uusi asju, mida kuulata," ütles Villemdrillem ja lisas, et teeb võib-olla sügiseks ühe EP.

Elinal ja Villemil on nüüd plaanis tulevikus ka ühiselt esinemas käia, sest seda lugu on üksinda keeruline laulda. Aga millal minna saab, seda kumbki veel riigis valitseva olukorra ja piirangute tõttu ei tea.

Rääkides koroonaviiruses tingitud eriolukorrast jagas Elina, mida ta tol perioodil tegi. "Jõin veini [ja] istutasin taimi, mis on nüüdseks välja surnud, sest ma unustan neid kasta," ütles ta.

Lisaks on "välja surnud" ka üks veinilokaal vanalinnas, kus Elinale meeldis käia. Lauljanna ise loodab, et sellele puhutakse tulevikus uuesti elu sisse.

Õige Eestimaa suve nautimiseks peaksid linnas elavad inimesed minema maale sääskedele söödaks, nagu Elina teeb, nautides vaba aega Viljandi lähedal maal.

Villemdrillemi jaoks on suvi see, kus ta saab sõpradega kokku ja läheb sooja ilmaga ujuma. Sõbra maakodus Käärikul tahtis ta natuke sulpsu teha.