Paljudel on kindlasti meeles Eda-Ines Etti roheline kostüüm ja kübar, millega ta aastal 2000 Eurovisionil esines. Star FMi hommikuprogrammile antud intervjuus ütles lauljanna, et mäletab esinemist veel küllaltki hästi, kuid ära ei ole unustatud ka tema kübar.

"See peaks olema Jana Hallase kätes, sest tema oli selle kostüümi autor, ning selle kaabu lasi ta mulle spetsiaalselt teha kuskil kübaraäris. Tema hellades kätes see nüüd on," ütles Ines.

Kroonikas avaldas hiljuti, et 39-aastane Ines on esmakordselt lapseootel. Rasedus on lauljannal juba nii kaugele arenenud, et tema pirtsakad hommikud on seljataga.

Ines teatas esmaspäeval, et andis välja ka uue laulu "Kõik, mis tahta võin". Tegu on üle pika aja esimese uue looga, mille Ines avaldab, sest ta on oma bändiga nii kaua tegutsenud, et kontserttegevus on tähtsam olnud.

"Stuudiosse väga tihti ei satu. Tuleb tunnistada, et kui me uut muusikat tegema hakkame, siis me teeme seda väga pikalt. Selle loo tegeminegi väntas üle poole aasta. Vahepeal tuli koroona ning siis olid ka pillid nurgas. Aga kui me midagi teeme, siis väga pikalt," ütles ta.

Suvel näeb Inest esinemas ka. 19. augustil esineb ta koos Karl-Erik Taukariga. Muudest esinemisest ta veel praegu rääkida ei saa, sest väga palju on lahtine.

Jaanipäeva plaanidest rääkides avaldas Ines, et kuna temast suurt liikujat praegu pole, siis mööduvad tänavused jaanid tema jaoks rahulikult. Head sõbrad ja lähedased on ümber ja koos nauditakse lõket.

"Ma arvan, et tuleb grillilõhnaline ja soe jaanipäev," usub Ines.

Ines - "Kõik, mida tahta võin"