Mitu nädalat on juba spekuleeritud selle üle, millal Hannes Võrno laps sünnib. Kuu alguses oli esimene märk peagi sündivast lapsest see, kui Võrno andis teada, et ta läheb peagi isaduspuhkusele.

Nüüd on kaua oodatud aeg kätte jõudnud. Hannes Võrno laps on sündinud.

Pildi, millel on isa ja lapsed käed, kommentaariks kirjutati "imeline". Hannes Võrno vastas sellele: "Veidi kannatust ja muutub ka Sinu kogu elu. See on imeline."

Hannes abiellus lapse ema Cordeelia Viikbergiga mullu septembris. Naine muutis siis ka oma perenime Võrnoks. Hiljem rääkis Hannes Võrno Kroonikale, et käis oma sõbra Urmase (peapiiskop Urmas Viilma – toim.) juures pihil. "Meil oli pikk vestlus minevikust, olevikust ja tulevikust. Just tänu sellele vestlusele ja sisemistele aruteludele, mille iseendaga olen läbi teinud, olen täna õnnelik. Olen õnnelik, et jõudsin otsuseni abielluda."

Suhe jõudis avalikkuse ette 2016. aasta esimesel päeval, kui Võrno jäi Eesti Kontserdi ja Hennessy glamuursel uusaastakontserdi pildile kütkestava blondiini seltsis. Paaril jätkus silmi vaid teineteise jaoks, Võrno hoidis daamil piha ümbert kinni.

Hannesel on varasemast suhtest kaks poega, kes mõlemad on täisealised, üks on 22-aastane ja teine 20-aastane.