Kui saade "American Idol" 2002. aastal algas, sai Simon Cowellist üldtuntud nimi. Aastate jooksul on saanud Cowelli karmist kriitikast tema kaubamärk, millega ta ka teistes talendisaadetes tagasi pole hoidnud.

Mõnda aega tagasi astus Cowell fännide suureks üllatuseks saate America's Got Talent raames punasele vaibale täiesti uue välimusega. Toona avalikustas ta, et kaotas tänu veganlusele ligi kümme kilo, kuid mitmed ilukirurgid ütlesid Radar Online'ile, et kaalukaotus ei pruugi olla muutuse ainus element.

Ilukirurg Dr. Anthony Youn tõdes, et tõenäoliselt on Cowell lasnud enda nägu korrigeerida botoxi abiga. "Kui botoxit süstitakse laubal liiga kaugele, võib see kaasa tuua lauba ja kulmude langemise," ütles Dr. Youn.

Esteetilise kirurgia valdkonnas tegelev Kristina Kitsos, kes on kuulsustega töötanud üle 15. aasta, nõustus Dr. Youniga, öeldes, et Cowell on botoxiga ühel lauba poolel liialdanud, mistõttu tema kulmud on langenud. Ta lisab, et soovitab oma klientidele alati pigem minimaalset korrigeerimist ning tõdeb, et ka Cowell oleks võinud seda teed minna.