Sacha Baron Cohen maskeerus talumeheks ning külastas laupäeval paremäärmuslaste liikumise üritust, kus hakkas laulma rassistliku laulu, mida üritusel viibinud heameelega kaasa laulsid kirjutab TMZ.

See toimus Washingtoni osariigis Olympias juba kolmandat korda toimuva "Meie õiguste marss" ajal.

Sacha ütles korraldajatele, et ta on poliitilise komitee juht. Ta palkas endale ka turvameeskonna, et keegi teda laulmise ajal ei katkestaks.

Näitleja kandis tunkesid ning liba näokarvasid ja laulis sellest, kuidas President Obamat, Dr. Anthony Faucit ja maailma terviseorganisatsiooni tuleks süstida "Wuhani" viirusega. Publik laulis seda hea meelega kaasa.

Sacha vahetas vähe tooni ja lisas, et kõige parem oleks, kui nad üldse "tükkideks raiutakse nagu teevad saudid" ja ka see võeti hästi vastu.

Üritus korraldati Washingtoni kolme protsendiliste poolt. Nende nimi tuleneb tõestamatust väitest, et vaid kolm protsenti Ameerika kolooniatest võitlesid iseseisvussõjas.

Küll aga ei meeldinud Sacha Baron Coheni lauluke kõikidele. Üks volikogu liige nägi läbi, kellega on laval päriselt tegu ja kutsus esinemist rassistlikuks s****s. Ta lisas, et Sacha turvameeskond ei lasknud ürituse organiseerijatel tema esinemist takistada ega heli välja tõmmata.

Volikogu liige lisas, et publik pöördus peagi Sacha vastu ja näitleja turvameeskond pidi ta sündmuspaigalt eemale eskortima.

Hetkel pole teada, mis eemärgil Sacha Baron Cohen üritusel üles astus.