Filmi keskmes on Islandi muusikud Lars Erickssong (Will Ferrell) ja Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams), kellele pakutakse fiktiivses linaloos võimalust oma riiki esindada Eurovisioni lauluvõistlusel.

Filmis astub üles ka armastatud staar Pierce Brosnan, aga ka Dan Stevens ja USA tuntud poptäht Demi Lovato. Eeskätt USA turule mõeldud film jõudis Netflixi 26. juunil ja seda on võimalik vaadata ka Eestis.

Hästi hoitud saladus oli ka see, et peale suurnäitlejate teevad filmis kaasa ka mitmed varem edukalt Eurovisionil osalenud lauljad, nende seas rootslaste Loreen, austerlaste Conchita Wurst ja iisraelaste Netta.

Reedel avaldas Elina Nechayeva oma Instagramis, et ka temal on filmis oma roll kanda. Lauljanna osalemine on märgitud ja filmiandmebaasi IMDB.

Pühapäeval avaldas Elina oma sotsiaalmeedias klipi filmist, kus tema üles astub. Lõigus, kus Elina üles astub, laulavad John Ludvig, Anna Odobescu, Conchita Wurst, Netta, Loreen jt.

Eurolaulikud esitavad Madonna, Cheri, Abba, Celine Dioni ja The Black Eyed Peasi lugusid. Professionaalsed lauljad on niivõrd osavad, et laulude üleminek toimub justkui märkamatult. Vaata ülalolevast videost staariderohket hitipopuriid!