Karl-Ander Reismann on teinud koostööd teiste seas Ott Leplandi, Ingeri, Uku Suviste, Getter Jaani ja Stefaniga. Selle aasta Eesti Laulu finaalis oli ta lausa nelja looga. Kuid veel eelmise aasta oktoobris töötas ta pangas, tehes seal finantsjuhtimise erialast tööd.

"Sellega ma lõpetasin, kas see oli äkki oktoobrikuu eelmine aasta, põhimõtteliselt enne Eesti Laulu," ütles Reismann "Vikerhommikus".

Muusikat tehes on produtsendi jaoks oluline ka artisti enda panus. "Viimasel ajal enamus lood, mis me teeme, me teeme artistiga koos. See on oluline, et lugu meeldiks ka artistile, et seal oleks tema DNA-d ka sees. Mitte nii, et ma teen algusest lõpuni midagi valmis ja siis ütlen talle, et tule laula sisse," sõnas Reismann.

Tihti kirjutavad artistid Reismanni kirjutatud meloodiale ise sõnad. "See sõltub, kuidas artistil on tuju ja kuidas tema tahab. Vahel on nii, et artist teeb mingid sõnad, aga siis ma aitan need sõnad lõpetada. Iga lugu on erinev," täpsustas ta.

Reismann võtab kõikide nende artistidega, kellega ta muusikat koos teha tahab, ühendust. Teised kirjutavad talle ise ja kui pakkumine on hea, siis tuleb ka sealt viljakas koostöö.