Kuigi filmi süžeedetailid hoitakse kindlalt saladuses, siis ei ole tegu kõrvalfilmiga, vaid täiesti omaette looga, mis tehakse "Kariibimere piraatide" nime all ja toimub samas nii-öelda universumis, kirjutab The Hollywood Reporter.

"Kariibimere piraadid", mis andis maailmale Johnny Deppi mängitud Jack Sparrow, põhineb ise Disneylandi väga populaarsel atraktsioonil.

Disney on varasemalt teada andnud, et nad hakkavad uuesti tegema "Kariibimere piraatide" filme. Esimese filmi juurde on kirjutajana palgatud Ted Elliott ning populaarse HBO sarja "Tšernobol" looja Craig Mazin, kelle ülesandeks on hea lugu välja mõelda.

Pikaaegne "piraatide" produtsent Jerry Bruckheimer töötab nii Elliot/Mazini kui Robbie/Hodson filmide juures.

"Kariibimere piraadid" on üks edukamaid filmisaagasid läbi ajaloo, teenides viie filmiga üle 4,5 miljardi dollari. Aga saaga on näidanud ka oma vananemise märke. Viies film "Dead Men Tell No Tales" (2017) teenis "vaid" 795 miljonit dollarit, edestades sellega vaid esimest filmi "Curse of the Black Pearl".

Foto: Scanpix

Disney on pärast seda püüdnud välja mõelda viise, kuidas filmiseeria uuesti käima tõmmata, kasutades selleks uusi ja talendikaid osatäitjaid.

Christina Hodsonist on viimasel ajal kujunenud edukas kassahittide stsenarist, kes on teiste hulgas kirjutanud sellised filmid nagu "Bumblebee" ja DC Comicsi projekt "The Flash", kus Michael Keaton võtab taaskord koha sisse Batmanina.

Margot Robbie hiljutised projektid on "Bombshell" ja "Once Upon a Time … in Hollywood" ning ta lööb järgmisena kaasa James Gunni "The Suicide Squad" järjefilmis.

Kuuldavasti loobus Disney "piraadifilmides" koostööst Johnny Deppiga, keda tema endine abikaasa Amber Heard süüdistas koduvägivallas. Aastate jooksul on juhtumist avaldatud mitmeid uusi fakte, mis Heardi süüdistused ümber lükkavad ja hoopis tema süüdlaseks teevad.