Üle-eelmisel nädalal teatas kanal koostöö lõpetamisest. Pärast seda on telekanalile jõudnud mitmed täiendavad vihjed sellest, et annetused ei ole jõudnud abivajajateni. Näiteks ei ole tänaseni abi saanud 17-aastane Rasmus, kelle trenažööri tarvis kogus raha “Kodutunde” erisaade mullu detsembris. Täna otsustas Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond, et soetab kaelatrauma saanud noormehele vajaliku abivahendi ise.

“Rasmusel on seda trenažööri vaja olnud juba pikemat aega. Selleks, et laps ei peaks enam ootama, otsustas Lastefondi nõukogu ühehäälselt, et fondi reservidest talle see nüüd ja kohe muretsetakse. Lisaks sellele otsustas Lastefondi nõukogu, et toetab ka Rasmuse tegevusteraapiat ja füsioteraapiat,” rääkis Lastefondi juhatuse liige Siiri Ottender-Paasma.

Ottender-Paasma helistas jaanuaris Loigole, kes lubas, et kuu jooksul saab trenažöör hangitud. Kahjuks pole pärast seda Loigo Lastefondiga ühendust võtnud.

Kristi Loigo sõnas “Reporterile” antud kommentaaris, et telekanali süüdistused tema vastu on ennatlikud. “Minu seisukoht on see, et Kanal 2 peaks ära ootama meie aruandluse, mis peaks saabuma reedel. Neil on teada, et see saabub reedel, mis on nelja päeva pärast. Ma ei oska muud öelda.”

"Kodutunde" saatejuht Anneli Lahe väljendas imestust "Reporteri" loo üle, loe pikemalt siit!