Jasmin ja Blake abiellusid eelmise aasta oktoobris. Kuigi iseloomudelt ja elukommetelt tundusid noored täpselt vastanditena, siis ometi leidus miski, mis neid üksteise poole tõmbas, vahendab In Touch.

Salapärane naine

Tänaseni õnnelikult abielu nautiv paar olid telesarja 7. hooaja ühed kõige igavamad osalejad. Seda kuni selgus, et Blake'il on saladus, mida ta seni avalikkuse eest hoidnud on. Selgub, et Blake oli enne Jasminiga kohtumist juba korra abielus ning ilmselt ka K1 viisa (kihlatu viisa) protsessi läbinud. See võib olla ka mõjuv põhjus räppari sõprade eriti hapule suhtumisele.

Iisraelist pärit eelmine naine tuli USAsse elama 2010. aastal ning abiellus Blake'iga vahetult peale kolimist. Kuna viisaga seotud dokumendid on kinnised, siis ei saa kindlalt väita, kas Blake oli just kolimise põhjus, kuid abielu sõlmiti samal aastal. Blake ja anonüümseks jäänud naisterahvas lahutasid 2014. aastal.

Omapärane on ka asjaolu, et Blake elas oma endise naisega vaid 15 minuti kaugusel kohast, kuhu ta Jasminiga kolida soovis.

Võltsid tülid

Nii üksteise vastanditena näivad Jasmin ja Blake tekitasid lahkhelisid ka oma fännide seas, kelle sõnul noored omavahel üldse kokku ei sobi. Küll aga on Jasmin otsustanud nüüd suu puhtaks rääkida ning selgitab, et sarja monteerijad on neist vildaka pildi maalinud.

Üks fännidest tõi Jasminile sotsiaalmeedias välja, et tema õel käitumine jätab mulje nagu sooviks ta Blake'ilt ainult pabereid. "Võlts telesari," vastas noor naine lühidalt. Teine fänn leidis samuti, et Jasmini käitumine jätab soovida. "Näitlemine," vastas soomlanna ka temale vaid ühe sõnaga.