Erik Estavillo nõuab videomänguplatvormilt 25 miljonit dollarit valuraha, kuna Twitch paljastab teda liiga sugestiivsele ja seksuaalsele sisule erinevate naismängijate poolt, vahendab DailyDot.

Kohtule esitatud dokumentides on välja toodud ka mitmed naismängijate nimed, kes Estavillo'le sima jäänud. Nende seas on ka Alinity, Pokimane, Pink_Sparkles ja QTCinderella.

Erik Estavillo on varasemalt kaevanud kohtusse ka Microsoft, Sony, Nintendo ja Blizzard.

California kohtule esitatud dokumentides toob Estavillo välja ka mitmed väidetavad haigused, mis tal on. Nimekirja kuuluvad peale obsessiiv-kompulsiivse häire ka seksisõltuvus ja Crohni tõbi.

Nende haiguste tõttu, nagu Estavillo välja toob, peab ta meelelahutuseks toetuma suuresti internetile.

Mehe sõnul muudavad Twitch ja nende naispartnerid tema olukorra hullemaks. Twitchi algoritmi tõttu soovitatakse talle pidevalt uusi ja erinevaid seksikaid naismängijaid, mille tõttu on tal peaaegu võimatu neid ignoreerida.

Estavillo, kes jälgib 786 naismängijat ja mitte ühtegi meest, lisab ka, et platvormil pole ühtegi filtrit, mida ta saaks sisu sorteerimiseks kasutada.

Paberite järgi süüdistab Estavillo Twitchi ka seksisõltlaste ärakasutamises, pannes nad neid naisi jälgima ja raha annetama. Kogu süsteem on ülesehitatud nagu kasiino, kus rahalise panusega saad kohese rahulduse.

Estavillo nõuab kõikidele dokumentides toodud naismängijatele kohest keeldu ning lubas valurahast allesjäänud raha annetada COVID-19 ja Black Lives Matter liikumistele.