Potentsiaalse kuninga või kuninganna nime valimine on ilmselgelt suur asi, kuid on ka mõned kuninglikud traditsioonid, mida nad peavad järgima enne, kui nad saavad maailmale sellsest teada anda.

Nime panekul on suur sõnaõigus kuningannal ja enne nime panemist tuleb minna tema jutule selleks, et kontrollida, kas ta on selle nimega rahul ja kuigi see kõlab üsna hirmutavalt, on see lihtsalt mitteametlik vestlus, kus ta oma õnnistuse annab.

George'i, Charlotte'i, Louis'i ja Archie nimede vastu pole kuninganna olnud, kuid eelmise põlvkonna puhul asjad nii lihtsalt ei läinud.

1988. aasta augustis tervitasid Yorki hertsog ja hertsoginna oma esmasündinut - beebitüdrukut, keda tunneme nüüd printsess Beatrice nime all.

Prints Andrew ja Fergie kuulutasid tema nime ametlikult välja alles kaks nädalat hiljem, ning põhjuseks oli see, et kuninganna ei olnud nende esimese nimevalikuga sugugi rahul, kirjutab The Sun.

Fergie pani oma südameasjaks nimetada tütar printsess Annabeliks, kuid kuninganna arvates oli nimi liiga lühike. Tema soovitas tüdrukule hoopis nimeks panna Beatrice, inspiratsiooni sai kuninganna arvatavasti kuninganna Victoria noorima tütre nimest.

Beatrice'i täisnimi on Beatrice Elizabeth Mary, keskmised nimed austasid tema vanaema ja vanavanaema.