Räppari ettevõte Yeezy loodi 2009. aastal koostöös Nike'iga. Seni pole West veel kuskil lubanud, et kõik tema 160 töötajat koroonast tingitud kriisis kindlasti tööd jätkavad, vahendab Mirror.

Olenemata enda võimekusest on West pöördunud abi pakkuva valitsuse poole, et paluda kahe kuni viie miljoni USA dollari väärtuses laenu. Ta taotlus võeti vastu.

Lisaks Westile on riigilt abi palunud ka mitmed Hollywoodi produktsioonifirmad. Nende seas on näiteks The Jim Henson Company ja The Apatow Company. Th Apatow Company esindaja avalikustas, et firma sai riigilt 160 000 USA dollarit, kuid on selle nüüdseks juba tagasi maksnud.

The Jim Henson Company sai laenu 2 miljoni USA dollari väärtuses, et hoida alles oma 75 töötajat.

Näib, et USAs pole fännid sugugi nii kriitilised kui Suurbritannias, sest ka Victoria Beckham küsis UK võimudelt oma firma jätkamiseks laenu. Paraku ei jõudnud disainer aga isegi vastust kätte saada, kui oli juba fännide pahameele tõttu sunnitud taotluse tühistama. Beckhamile heideti ette, et ta oma jõukuse juures riigilt hädalistele mõeldud raha tahab.

Hiljem on Beckham tunnistanud, et ei mõistnud, kust pahameel tuleneb, kuid otsustas, et lihtsam on teha nii nagu sooviti.