"Otsused tuleb inimesel endal vastu võtta. Teistel on lihtne midagi soovitada ja arvata, see ei ole nende elu. Seda ma tegin ja läksin seda kultuuritöötaja rada minema. Selle peale oli eriti kurb mu vanaema, kui ta kuulis, et pojake ei lähegi ülikooliga edasi, vaid läheb hoopis mingit kahtlast asja tegema," rääkis Alari Kivisaar taskuhäälingus.

Kivisaar ütles, et raadiosaatejuhiks ei saada niisama, selleks tuleb teha kaalutletud otsus.

"Sa pead tegema selle otsuse. Minu puhul siis raadiotööga. Ei saa tulla raadiosse ja olla siin edukas, kui tuled ja mõtled et oh, ma lihtsalt proovin ja vaatan kuidas läheb. Pead vastu võtma selle otsuse, et ma olen see raadiomees või -naine ja pead tegema selle otsuse, et sa panustad siia 100 protsenti ja ülejäänud tegevused peavad kõrvale jääma, või veel parem kui neid üldse ei ole," kirjeldas Kivisaar.

Kivisaar on raadiotööd ka palju ise õppinud. Tema suurimaks inspiratsiooniks oli raadio Luxemburg, mida sai püüda kui raadioantenn malmradika vastu suruda. Sealt kuulis ta peale muusika ja DJ'de juttu ning püüdis neid mingis mõttes jäljendada.

"Mäletan väga hästi, et teised sõbrad lindistasid sealt muusikat, aga mina lindistasin DJ-de juttu ja signatuure. Meie kassetid olid väga erinevad. Teised lõikasid selle DJ loba välja, mina lõikasin muusika," ütles Kivisaar naerdes.