Saatejuht ja laulja Kethi Uibomägi käis Raadio 2 saates "Hommik", kuidas ta võlus ära oma maagist kallima Anzor Odisharia.

"Võlusin ükskõiksusega. See on väga hea võrgutusnipp. Ükskõik, kas sa oled Eestis või mujal maailmas, meil on see võrdõigluslikkus läinud niivõrd ühele pulgale ja naised on nagu kajaparv hüppavad selle ühe mehe kallale. Meestel on klemm koos," rääkis Uibomägi.

Lauljanna küsis saatejuht Robin Juhkentali käest, kas tema ei tunne nagu oleksid naised liiga aktiivsed. Robinil ei ole seda kogemust olnud.

"Natuke ükskõiksust ja natuke altkulmu naeratamist ja siis sa võid talle öelda, et sa ei paku mulle huvi. Ja siis sa pakud mehele huvi," rääkis Uibomägi.

Seda tuleb teha alati kerge naeratusega, lisas Uibomägi, siis ei ole hirmu, et mees sind tõsiselt võtab ja reaalselt minema jalutab. Kõik oleneb hääletoonist.

Kethi ütles ka, et liiga värvilise või liiga lühikese kleidiga kohtingul lööki poleks, kuna see on liiga silmatorkav.

Võrreldes omavahel Eesti ja Gruusia meest, ütles Kethi: "Eesti mees on nagu mõmmi, kes ütleb, et kõik on okei. Gruusia mees aga tahab teada, mis sul seljas on ja kas rinnahoidjat kannad. Kui sa ei ole oma mehega koos, siis sa ei tohi olla liiga väljakutsuv. Kui oled mehega koos, siis võid olla superminis. Ei tohi ahvatleda liiga palju võõraste meeste pilke palju."