Adelphi ülikooli lõpetanud Dr. Mary L. Trump, kes on Donald Trumpi venna Freddy tütar, kirjutas 211 leheküljelise raamatu, milles ta püüab selgitada, kuidas tema pere lõi "maailma kõige ohtlikuma mehe" ehk USA 45. presidendi Donald John Trumpi, kirjutab The Independent.

President Trump ja tema vend Robert on püüdnud kohtu abil raamatu avaldamist takistada, nõudes mitme osa konfidentsiaalseks muutmist. New Yorgi kohus pole aga kirjastajat "Simon and Schusterit" selles osas keelanud.

Dr. Trump on presidendist juba aastaid võõrandunud olnud ja on esimene selle perekonna liige, kes nende kohta midagi skandaalset avaldab.

Siin on kuus skandaalset punkti Mary Trumpi uuest raamatust, mis paljastavad presidendi elu ja tegemiste kohta nii mõndagi.

Donald Trumpi õde, tulevane föderaalkohtunik, tegi tema eest ülikooli kodutöid.

President Trump kiitleb pidevalt, et on lõpetanud Pennsylvania ülikooli Whartoni majanduskooli, kuid ta sattus sinna pärast kahte aastat Fordhami ülikoolis, mis asus poole tunni kaugusel tema vanemate majast Queensis.

Meenutades seda, kuidas tulevane president püüdis tippülikooli sisse saada, avaldas Mary Trump, et vaatamata sellele, et Donaldi õde Maryanne tegi tema eest ära mõned kodutööd, siis ei kuulunud Trump kohe kindlasti klassi parimate õppurite hulka.

Donald maksis kaasõppurile, et ta tema eest sisseastumiseksamid ära teeks

Mary avaldas, et kui Donaldil tekkis probleem Whartonisse sissesaamisel sisseastumiseksami sooritamisel, kus tema õde ei saanud eksamit tema eest sooritada, palkas tulevane president selleks ühe sõbra.

Donald maksis hea testitegijana tuntud Joe Shapirole, et tema Donaldi eest sisseastumiseksami ära teeks.

Presidendi vanem õde pole ei tema ega tema presidendiks olemise suur fänn

Käsikirja alguses meenutab Dr. Trump vestlust oma tädi, endise föderaalkohtunik Maryanne Trump Barryga. Barry, kes oli siis veel kolmanda astme apellatsioonikohtunik, ei uskunud, et tema vennast võiks president saada.

Dr. Trumpi sõnul nimetas tädi Donaldit klouniks. "See ei juhtu kunagi," ütles Maryanne venna presidendiks saamise kohta.

Kui Dr. Trump küsis tädi käest, mida Donald on oma elus saavutanud, vastas Maryanne: "Noh, tal on viis pankrotti olnud."

Maryanne'i kohaselt kasutas Donald nende venna ja raamatu autori isa Freddy Trump juuniori mälestust, et oma poliitilisi ideaale edendada. Fred Jr suri alkoholismist tingitud komplikatsioonide tagajärjel. Donald olla kasutanud oma venna traagilist surma, et mitmeid seadusi kongressist läbi suruda.

Foto: Scanpix

Kohtunik Trump Barry ei suhtu kuidagi soosivalt Donaldi evangeelsesse usku

Kui mitmed evangeelastest preestrid hakkasid Donald Trumpi presidendikandidatuuri 2016. aastal toetama, küsis juba 50 aastat tagasi katoliiklaseks hakanud Maryanne oma vennatütrelt: mis kurat neil viga on?

"Ainuke kord, kui Donald kirikus käis, oli siis, kui kaamerad olid seal. See on hämmastav. Tal pole mingeid põhimõtteid. Mitte mingeid!" rääkis Maryanne venna kohta.

Maryanne ja Donald pole väga palju suhelnud ajast, mil endine kohtunik võttis sõna USA presidendi külaskäigu kohta Põhja-Koreasse. Maryanne andis Valgele Majale nõu, et nad hoiaksid Dennis Rodmanist eemale ja reisil Twitterit ei kasutaks.

Donald Trumpi diagnoosimine on võimatu, eriti Valges Majas

Kliiniline psühholoog Dr. Mary L. Trump sõnas, et tema onul on kõik üheksa iseloomuomadust, mis viitavad nartsissismile. Ta viitas, et onu vaimsed probleemid on palju tõsisemad kui lihtsalt nartsissism.

Dr. Trump lisas, et onule diagnoosi panemine on võimatu, sest ta keelduks erinevatest analüüsidest ja testidest, mida selle tegemiseks vaja läheb.

Donald Trump on Valge Maja läänetiivas justkui kinnisel ravil, kus teda hoitakse justkui teatud mullis.

Donald Trumpi teine ametiaeg presidendina tähistaks demokraatia lõppu USAs

Raamatu alguses kirjutab Mary Trump, et raamatu mõtteks polnud kättemaks ega onu presidendiameti pealt raha teenida. Kui see oleks olnud eesmärk, kirjutab Mary, siis ta oleks seda teinud juba aastaid tagasi.

Dr. Trump selgitab, et viimase kolme aasta sündmused on teda meelt muutma pannud ja ta ei saa enam vaikida.

"Ajaks, mil see raamat avaldatakse, on sadade tuhandete inimeste elud ohverdatud Donald Trumpi kohmakuse ja tahtliku teadmatuse altaril. Kui talle võimaldatakse teine ametiaeg, siis tähistab see demokraatia lõppu USAs," kirjutas Mary.

"Donald, jälgides minu vanaisa eeskuju ja oma õdede-vendade kaasosaluses, vaikuses ja tegevusetuses, hävitati minu isa elu. Ma ei saa lasta neil hävitada ka oma riiki," kirjutas Dr. Mary L. Trump raamatus.