Täpsema informatsiooni ja ajakavaga on võimalik tutvuda ürituse koduleheküljel. Festivali avapauk toimub 11. juulil kell 12.00 Iseseisvuse väljaku laval.

Eelmisel aastal esmakordselt toimunud WALK festivalil esinevad sel aastal nii uued tulijad kui ka rohkem tuntust kogunud artistid üle kogu maailma. Üritus toob Pärnu tänavatele kokku kireva seltskonna tänavaartiste, kelle hulgas on kunstnikke, (tule)tantsijaid, elavskulptuure ning ka teisi omapäraseid meelelahutajaid. Lisaks tänavaartistidele on Steineri aias avatud ka turg kauplejate, kunstnike, käsitööliste ning toitlustajatega.

Kuna tänavakunst on iidne rändartistide elatusviis ja loomingulise väljenduse tähtis osa, siis tasuks seda rohkem väärtustada ning selleks korraldati teist aastat festival, et märgata üheskoos meie seas olevaid talendikaid kunstnikke kui ka noori alustajaid.

“Meie eesmärk on luua Pärnusse emotsiooniderohke loomingulise atmosfääriga festival, mis tutvustab vähetuntud tänavaartiste ja motiveerib noori muusika ja kunstiga tegelema,” festivali peakorraldaja Johanna Roos.