Kanal 2 teatas 29. juunil, et tegid "Kodutunde" produtsendi vastu kuriteoteate, kuna kahtlustatakse, et saade ei ole annetajate raha täies ulatuses otstarbekalt kasutanud.

Kroonika pöördus Kristi Loigo poole, et teada saada, kuidas ta kommenteerib Kanal 2 käitumist.

"Mis puudutab politsei poole pöördumist, siis ootan huviga juba pikemat aega, millal politsei minuga ühendust võtab ning mis on süüdistuse sisu!" teatas Loigo.

Katrin Lustile kui uue heategevussaate "Hingesoojus" produtsendile Loigol kiidusõnu jagada pole.

"Ma teadsin väga hästi, et ükski väärikas produtsent sellist pakkumist vastu poleks võtnud, see saigi olla ainult tema! Võtta vastu midagi mis on teiselt vägivaldselt käest rebitud, on väga madal ja alatu!" ütles Kristi Loigo.

"Mis veelgi vääritum, Katrin Lust on pöördunud "Kodutunde" assistendi poole ja pakkunud talle uues saates tööd," lisas Loigo.

Katrin Lust sõnas varem Kroonikale antud kommentaaris, et imestab, kuidas läheb Loigol nii kaua aega, et telekanalile aruandlus esitada.

"Mida on Katrin Lustil imestada aruandluse välja andmisest? Kui Kanal 2 oleks kutsunud mu laua taha ja viisakalt küsinud, et näita kulutabelit ja annetuste seisu, siis koostööpartnerina oleks ta saanud kogu panga väljavõtte. Mida nad aga tegid, paiskasid meediasse kahtlustused stiilis "naised saunas rääkisid" siis, kuidas saan ma neile välja trükkida pangaväljavõtte? See oleks ilmselgelt koheselt meediasse üles visatud, mis aga omakorda tähendab, et kõik, kes on "Kodutundele" nimeliselt annetanud, "Kodutunde" palgal olevad isikud oleksid nähtavad," selgitas Loigo.

"Tegemist on inimeste isikuandmete ja konfidentsiaalse palgainfoga ja mina seda avalikult näidata ei tohi, sest mul puudub asjassepuutuvate isikute luba! Küll olen ma neile esitanud kulutabeli, kus on kõik selgesti nähtav." lisas produtsent.

Kristi Loigo nimetab Kanal 2 käitumist tööstusspionaažiks. "See, et seda aruandlust koos algdokumentidega praegu nõutakse on tööstusspionaaž, neil on vaja teada, kuidas seda saadet toodetakse ja mis kuludega peaksid nad reaalselt arvestama. Ainus asi, mida neil ei ole, on nimelised annetused ja ärimudel!" tõi Loigo välja.

"Aasta pärast saatke Kanl2-le järelpärimine, et riputagu kogu pangaväljavõte meediasse, vaadake kas nad teevad seda? Siin on tegemist väga selgelt saate kaaperdamisega!" sõnas produtsent.

Kanal 2-l oli etteheiteid Loigole ka 17-aastase Rasmusele trenažööri soetamise osas. Poisile lubati masinat juba möödunud jõulude ajal, aga ta pole seda siiamaani kätte saanud.

"Meil oli nii meeskonna, pere kui Kanal2-ga kokkulepe (Kanal 2-ga on meil ka sellekohane kirjavahetus olemas aasta algusest), et Rasmusega tegeleme aasta teises pooles. Kuna Rasmus ei tahtnud mitte mingil juhul saates osaleda siis otsustasime teda säästa ning näidata põgusalt aastalõpusaates trenažööri üleandmist," ütles Loigo.

"Väide, et Lastefondi esindaja Siiri Ottender-Paasmaa, kes on ühtlasi Kanal 2-e palgal olev isik, on minuga korduvalt ühendust otsinud, ei vasta tõele," sõnas Loigo.