“Kristi Loigo väidetava ebaseadusliku tegevuse uurimiseks esitatud kuriteokaebuse läbi vaatamisel pidasime politseiga vajalikuks küsida kuriteokaebuse esitajalt lisaandmeid ning nende laekumisel otsustame kriminaalmenetluse alustamise,” ütles Kroonikale Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Marie Aava.

Kriminaalmenetlusseadustik (§ 198 lg (11) võimaldab pikendada otsustamise tähtaega 10 päeva võrra, kui ilmneb vajadus koguda avaldajalt täiendavat infot ja andmeid, et otsustada kriminaalmenetluse alustamine või alustamata jätmine.

"Teleprojekti "Kodutunne" tootja teleprodutsent Kristi Loigo ei ole suutnud Kanal 2-le esitada andmeid, mis kahtlused ümber lükkaks ja sellega seonduvalt oli Kanal 2 sunnitud esitama asjaolude välja selgitamiseks politseile kuriteoteate," vahendas Postimees AS Postimees Grupi teadet möödunud kuu lõpus.

"Mis puudutab politsei poole pöördumist, siis ootan huviga juba pikemat aega, millal politsei minuga ühendust võtab ning mis on süüdistuse sisu!" ütles Loigo Kroonikale kolmapäeval.

Sel nädalal selgus, et Kanal 2 uut heategevussaadet “Hingesoojus” hakkab produtseerima Katrin Lust.