Põhjuseks see, et Katrin Lust tegi Veersalule pakkumise asuda tööle Kanal 2 uue heategevussaate "Hingesoojus" meeskonnas. Lust kinnitas, et ei võtnud assistendiga ühendust enne, kui teadis, et tolle tööleping on lõppenud.

"Loigo ütles, et tal ei ole palju vaja, et 1+1 kokku panna - mina tean Katrinit ja raudselt olen mina kogu selle asja taga, kuigi ka mina sain uuest saatest alles meedia vahendusel teada," sõnab Veersalu. Rahaasjadest, millest "Kodutunde" skandaal alguse sai, ei teadnud ükski meeskonnaliige Heveli sõnul midagi.

Kroonika on varasemalt kajastanud, et Kanal 2 on pannud kahtluse alla, kas Loigo ikkagi kasutas annetusi õigesti. Põhja ringkonnaprokuratuur on otsustanud Kanal 2-lt küsida lisaandmeid otsustamaks, kas on tarvis alustada menetlust produktsioonifirma Õuetba OÜ, MTÜ Kodutunne ja nende ühingute juhatuse ainuliikme Kristi Loigo suhtes.

"Kristi Loigo väidetava ebaseadusliku tegevuse uurimiseks esitatud kuriteokaebuse läbi vaatamisel pidasime politseiga vajalikuks küsida kuriteokaebuse esitajalt lisaandmeid ning nende laekumisel otsustame kriminaalmenetluse alustamise," ütles Kroonikale Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Marie Aava.

Loigo ise on süüdistusi eitanud. Facebookis jagas ta aga mitmetähenduslikku postitust. "Teate seda vanasõna - kui piisavalt kaua jõekaldal istuda ja oodata siis varem või hiljem ujub vaenlase laip sinust mööda..."