The Sun kirjutab, et Coult sai omal ajal riikliku aumärgi, kuna tappis 2005. aastal Iraagis kolm enesetaputerroristi enne, kui nad jõudsid lõhkekehad õhata.

Pärast koju naasmist on ta maadelnud posttraumaatilise stressiga ning pühendunud sellele, et aidata teisigi, kes sarnases situatsioonis. Ta tegeleb projektiga, mille eesmärk on vähendada enesetappe veteranide seas. Selle projektiga seoses võttis paari aasta eest temaga ühendust prints Harry isiklikult, kuna soovis kaasa lüüa.

"Aga nüüd on ta meid lihtsalt hüljanud," on Coult vihane. Ta viitab, et prints hülgas kodumaa ja elab praegu Meghan Markle'i ja pojaga Hollywoodis. Kuna ta oma kuninglikule rollile selja pööras, pole tal enam ametlikku seost ka Briti armeega.

Enim häirib Coulti, aga Harry hiljutine sõnavõtt. Veebis tehtud avalduses tõi ta välja, et Rahvaste Ühenduse puhul ei saa ignoreerida selle ebameeldivat minevikku. Rahvaste Ühendus (varem Briti Rahvaste Ühendus) on riikide ühendus, millesse kuulub 2017. aasta seisuga 52 riiki. Neist enamik on endised Suurbritannia kolooniad. Ehk sel on koloniaalajastu ja teiste riikide allutamise seos.

Coult aga leiab, et Ühendust ei peaks kritiseerima. "Harryst on saanud täielik idioot! Tema kommentaarid on tülgastavad ja mul on hea meel, et ta lahkus Suurbritanniast."

Ta märgib ka, et on vastandlik, et Harry tahab, et ta rahule jäetaks, aga samal ajal teeb pidevalt videoülekandeid, et oma mõtteid maailmaga jagada. "Tal on lihtsalt tähelepanu vaja, aga iga kord, kui ta suu lahti teeb, kaotab ta toetajaid."