Eelmine nädal läks ootamatult kaduma teine "Glee" tähta Naya Rivera, keda politsei juba viiendat päeva taga otsib. Lea Michele, üks sarja "Glee" tähti, ei ole avalikult Naya kadumist kommenteerinud ning fännid panid tähele, et näitlejanna on oma Twitteri konto kustutanud, kirjutab TooFab.

Tema Instagrami konto on veel aktiivne, ja kommentaare saab ka kirjutada, ning viimane postitust seal on maikuus tehtud vastusõna süüdistustele nagu ta oleks terve karjääri jooksul võtteplatsil kaasstaare kiusanud.

Paljud fännid arvavad, et Naya Rivera kadumine ja sotsiaalmeedia kriitikatorm ongi põhjused, miks lapseootel Lea Michele Twitteri konto kustutas.

Michele on üle kuu jagu kannatanud fännide kriitika ja tühistamiskultuuri all ning 33-aastaselt esmakordselt emaks saav näitlejanna on ilmselt sellest tüdinenud.

Ja fännidel laskemoona jagu. Iga päev, mil Rivera on kadunud ja temaga seitse hooaega koos teleekraanidel olnud Lea Michele avalikku avaldust ei tee, valavad saate fännid teda piltlikult öeldes virtsaga üle.

Mõned inimesed on lausa nii julmad olnud, et süüdistavad Lea Michele'i Rivera kadumises või soovivad, et hoopis Lea oleks kaduma läinud. Kuigi on ka neid, kes Michele kaitseks välja astuvad, näitab see juhtum kui süngeks võib Twitter muutuda.