Robert De Niro jurist sõnab, et koroonaviiruse epideemia on tugevalt mõjutanud näitelegendi majanduslikku olukorda, kirjutab TooFab.

Manhattani kohtus pidi De Niro kaitsma oma otsust, miks ta vähendas ebaõiglasest abikaasa krediidilimiiti ja miks ta ei lase nende lastel aega veeta New Yorgis asuvas kodus, kus De Niro karantiini ajal oli.

Näitleja esindaja Caroline Krauss sõnas, et De Niro pidi oma raamatupidamist ümber tegema, sest tema restoraniäri on karantiini ajal kõvasti kannatada saanud.

Ta väidab, et "Nobu" kaotas aprillis kolm miljonit dollari ja mais 1,87 ning De Niro pidi laenama pool miljonit dollarit, et investoritele maksta, sest tal pole pole vajaminevat raha.

Krauss sõnas: "Tema kontohaldur ja finantsjuht mõlemad ütlevad, et kui asjad hakkavad paremini minema, võib De Niro sel aastal teenida 7,5 miljonit dollarit."

"The Irishman" eest saadud raha on talle juba välja makstud.

Ta lisas: "Need inimesed, vaatamata oma suurtele sissetulekutele, kulutavad tihti rohkem kui nad teenivad ja 76-aastane De Niro ei saaks pensionile jääda isegi siis, kui ta tahaks."

Grace Hightoweri jurist Kevin McDonough sõnas, et De Niro kasutab koroonaepideemiat ära selleks, et oma abikaasale "ära panna".

"Ma ei usu, et mees, kelle väärtus on väidetavalt 500 miljonit ja kes teenib aastas 30 miljonit, peab märtsis ühtäkki naisele määratud krediiti 50 protsendi ulatuses vähendama ja keelab tal oma koju sisenemast," ütles jurist.

Kohtunik käskis De Nirole hoida Hightoweri rahaline limiit 50 000 dollari juures ja maksta talle 75 000, kuni naine otsib endale ja nende kahele lapsele suvekodu.

Paar abiellus algselt 1997. aastal, kuid lahutas 1999. Nad said kokku 2004. aastal, kuid läksid taaskord lahku 2018. aastal.