Musta Hundi trummar Marko Atso rääkis Raadio 2 saates "Hommik!", et koroonaviirusest tingitud eriolukord andis talle võimaluse muusikat kirjutada. Ta tõi ka välja, et need muusikud, kellel varem aega ei olnud ja kes ei suutnud ka pausi ajal uut muusikat luua, siis "laksigu elu lõpuni kavereid".

Koroonaviirusest tingitud eriolukord ja piirangud mõjutasid kõiki valdkondi majanduslikult ning raske on oletada, millal kõik taastub. Marko Atso ja teiste muusikute jaoks oli perioodi keeruline, sest mitmed esinemised ja nendega seotud sissetulekud jäid tulemata. Mitu kuud kestnud seisak mõjutab Atso sõnul majandust isegi järgmise aastani.

"Ei meeldi eriti halada, aga mul on eriti kahju , et see jätab kustumatu jälje inimese psüühikale. Ma isiklikult ei tea, milleks seda kõike vaja oli, see on minu arvamus. Mingite asjade jaoks oli see hea, mingite asjade jaoks halb. Mingid prioriteedid tõi see rohkem maa peale. Ega ma ei vingu. Kui käed-jalad on küljed, siis ülejäänu pseudoprobleem," ütles Atso.

Marko Atso tundis, et vahepealne paus oli hea, et mitmed tegemata jäänud asjad ära teha, aga nüüd, kui välisüritusi saab taas korraldada, on ka tema graafik tihedamaks muutunud.

Musta Hundi üks asutajaid ja peaaegu terve elu muusikat teinud Atso tahab tagasi lavale, aga mitte edevusest.

"Ma ei ole edev inimene. Ma ei ole kunagi bändi teinud selleks, et naisi saada, ja kõike muud. Mulle meeldib lavaenergia ja kõik see, mis ma sealt saan. Vahet ei ole, kas seal on sada inimest või 30 000 inimest," rääkis ta.