Sel nädalavahetusel Tartu Lauluväljakul toimuma pidanud nublu ja 2 Quick Start kontserdid lükkuvad edasi. Uus kuupäev on 31. juuli, mil toimub suur kontsertõhtu, kus astuvad üles mõlemad, 17. ja 18. juulil esinema pidanud artistid. Mõlemale kuupäevale soetatud piletid kehtivad automaatselt uuel kuupäeval.

Korraldajad annavad sotsiaalmeedia vahendusel teada, et kontsertide kuupäeva muutus on ajendatud Vabariigi Valitsuse avalike ürituste piirarvu leevendusest.

„Tänu külastajate piirarvu tõstmisele saame pakkuda publikule kontserdielamust, mis on Tartu Lauluväljaku vääriline,“ ütleb kontserdikorraldaja. „2 Quick Start laulja Pearu Paulus on küll nublu kontsertidel külalisartistina üles astunud, ent sedasi pole nublu ja 2 Quick Start varem lava jaganud ning see lisab õhtule kindlasti uued mõõtmed.“

Nublu ja 2 Quick Start esinevad Tartu Lauluväljakul reedel, 31. juulil. Programmi algus on kell 20.00. Kõik 17. ja 18. juuli kontsertidele soetatud piletid kehtivad automaatselt ka uuel kuupäeval. Uue kuupäeva mittesobivuse korral on võimalik pilet tagasi osta.