Kroonika kirjutas teisipäeval, kuidas Kalvi-Kalle Kruusamäe taaskord kohtukullilt karistada sai. Talle määrati karistus karistusseadustik § 423 (1) järgi, mis on sõiduki süstemaatiline juhtimine juhtimisõiguseta isiku poolt.

Kalvi-Kallele määrati karistuseks kuue kuu pikkune tingimisi karistus koos aastase katseajaga.

Karistuse aeg hakkab kehtima kohtuotsuse väljakuulutamise päevast, kui Kalvi-Kalle ei soovi vahepeal otsust edasi kaevata.

Kalvi-Kalle peab menetluskuludena kokku tasuma 968,40 eurot: määratud kaitsjale tasu 92,40 eurot ja sundraha 876 eurot. Otsuse järgi maksab Kalvi selle ära 12 osamaksena.

2017. aasta lõpus sai mees sama kuriteo eest karistada. Tol korral määrati mehele 11 kuud 28 päeva vangistust, mis asendati üldkasuliku tööga.

Helen Kõpp, kellega mees kohtus tõsielusaates "Prooviabielu", kuulis Kalvi karistusest ajakirjaniku käest, sest pole juba väga pikalt mehega suhelnud.

"Ta on üks neist inimestest, kelle olen pidanud oma elust elimineerima, ning see, et ma nüüd kuulen juhuslikult, et ta on jälle lubadeta sõitnud, on sama palju minu asi kui mõne võõraga juhtunu," ütles Helen resoluutselt.

Kuigi Helen ei taha mäletada paljutki Kalviga koosolud ajast, siis mäletab ta mehe korduvaid illegaalselt autojuhtumisi.

"Mida ma mäletan, on see, et ta nagunii sõitis koguaeg [lubadeta - toim], tal oli ükskõik. Lihtsalt ta oli hea mitte vahele jäämises," tõi Helen välja.

Helen rõhutas mitmel korral, et Kalviga ta enam ei suhtle ja ta on tema jaoks täiesti võõras inimene.