Intsident toimus 9. juulil. Bridger ja tema õde olid väljas mängimas, kui koer neile lähenes, vahendas New York Post. Õe kaitseks seisis poiss tema ees. Selle järel ründas koer Bridgerit ja hammustas teda vasakust põsest. Vaatamata oma vigastusele suutis ta koos õega koera eest põgeneda.

Bridgerile tehti 90 õmblust ja ilukirurg aitas tema nägu parandada. Poiss sai seejärel koju puhkama.

Poisi vigastustest on sotsiaalmeedias levimas ka pilt, kus Bridger hoiab naerataval õel ümbert kinni, enda nägu tugevalt vigastatud.

Wyomingist pärit Bridger Walkeri ennastsalgavat tegu jagas sotsiaalmeedias tema tädi Nikki, lisades poisist ja tema õest ka mõned pildid.

"Minu õelaps on kangelane, kes päästis oma õe ründava koera eest. Ta võttis rünnaku enda peale, et tema õde viga ei saaks. Ta ütles hiljem: kui keegi pidi surema, siis ma mõtlesin, et see peaksin olema mina. Ta sai haiglast koju. Ma tean, et see on ebatõenäoline, aga ma võtan Tasujate ja teiste kangelastega ühendust, et nad kuuleksid järjekordsest kangelasest enda hulgas," kirjutas Nikki postituses.

Ta lisas selle juurde Marveli filmides superkangelasi mänginud Chris Hemsworthi, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Vin Dieseli, Chris Evansi jt.

Mark Ruffalo sai teate kätte ja ka vastas sellele.

"Inimesed, kes panevad teiste heaolu enda omast ettepoole, on kõige kangelaslikumad ja hoolivamad inimesed, keda ma tean. Ma tõeliselt austan ja tunnustan sinu julgust ja südant. Tõeline julgus ei ole inimeste üle domineerimine või nendega võitlemine ega kõva mehe moodi ringi käimine. Tõeline julgus on teada, mida teha, ja seda teha, isegi, kui see sulle kuidagi viga teeb. Sa oled rohkem mees kui mitmed keda ma olen kohanud ja tunnen," kirjutas Ruffalo, kes Marveli filmides mängis Bruce Bannerit ja Hulki.

Kuulsate tunnustajate hulgas oli ka Anne Hathaway, kes jagas postitust Facebookis.

"Ma ei ole Tasuja, aga ma tunnen superkangelase ära, kui ma teda näen. Ma loodan, et ma olen oma elus pooltki nii vapper nagu sina oled enda omas, Bridger," kirjus Christopher Nolani "Batmani" triloogias Kassnaist mänginud näitleja.