Arnold Schwarzenegger ja Brigitte Nielsen alustasid oma kirglikku afääri 1985. aastal põnevusfilmi "Punane Sonja" võtete ajal. Peaosatäitjad olid mõlemad sel ajal suhtes hoopis teiste inimestega, kuid nende vahel tekkis meeletu kirg ja nad ei suutnud teineteisest loobuda, kirjutab Mirror.

Nende kirglik romantika oli siiski lühike ja Arnold jätkas abielu oma elukaaslase Maria Schriveriga. Brigitte, kes tunnistas, et ta ei teadnud, et Arnoldil on tüdruksõber, oli toona Sylvester Stallone'iga tutvumas ja kavatses temaga ka abielluda. Aastakümneid pärast nende tormist afääri, ilmus Brigittel kõmuline raamat, kus ta rääkis oma lapsepõlvest ja modellitööst, aga ka suhtest viie mehega.

"Olin loomulikult väga flirtiv ja võib-olla aitas meie afäärile kaasa ka see, et pidime filmis mängima armastajapaari," kommenteeris ta raamatus oma suhet Arnoldiga. "Tahtsime kõike proovida ja seda me ka saime. Piiranguid, lubadusi ega midagi polnud, ning see oli minu elus suurepärane aeg," sõnas Brigitte.

Alles 2012. aastal, kui Arnold oli veel Mariaga abielus, tunnistas "Terminaatori" näitleja lõpuks, et tal oli suhe Taani näitlejannaga. Arnoldi enda autobigraafias "Minu uskumatult tõeline elulugu" kinnitas näitleja, et ta nautis 80ndatel filmimise ajal Brigittega tormilist ja väga kirglikku suhet.